Met een retro-camper door de Achterhoek!

 

Er staat een onwijs gaaf uitje op de planning. Binnenkort gaan we namelijk met een retro-camper van Vauway op pad door de Achterhoek! De camper ziet er geweldig uit en we kunnen bijna niet wachten.

Hoe cool! Roadtrippend door eigen regio!

Vauway heeft op het moment twee busjes en een vouwwagen te huur. De busjes zijn ideaal als je lekker vrij wilt zijn en rond wil in de regio Achterhoek. De vouwwagen is handig wanneer je al weet op welke camping je wilt staan. De vouwwagen wordt voor je opgezet, zodat je direct lekker kunt genieten!

Arjan, de eigenaar van de busjes, is al jaren groot fan van retro-camperen. Hij reisde met z’n gezin heel Europa door en zette overal z’n oranje klapstoeltjes op. Hij werd er zo enthousiast van, en z’n omgeving ook, dat hij besloot om anderen dezelfde gave ervaring te gunnen. En wel in de Achterhoek! Bij de huur van het busje krijgen we dan ook veel tips en leuke boeken over de Achterhoek om een route uit te stippelen, maar uiteraard zijn we ook benieuwd naar jouw tips. Waar moeten we volgens jou echt naartoe met deze retro-camper?

Wij kunnen in ieder geval niet wachten en laten je uiteraard uitgebreid weten wat onze ervaring was.

Dit jaar misschien maar eens op vakantie in eigen land?

Liefs

Jantien & Jorieke

P.S. Ken of heb jij zelf een bijzondere plek in de Achterhoek en lijkt het je leuk dat we langskomen? Laat het dan weten via info@jantiensachterhoek.com en wie weet komen we binnenkort langs! We kijken er naar uit.

2017-07-03T15:03:43+02:00