Over ons 2017-05-23T22:42:55+02:00

Over ons

Wij, Jorieke en Jantien, zijn jonge, enthousiaste rasechte Achterhoekse ondernemers. We leerden elkaar kennen tijdens het maken van het boek ‘Op kop door de Achterhoek’ en werden zo enthousiast van de samenwerking én van de Achterhoek, dat we besloten partners te worden. Samen de Achterhoek op de kaart zetten. Dat is ons doel!

Jantien is auteur en zorgt voor de communicatie en marketing. Ze studeerde journalistiek, reisde de wereld over en ontdekte dat ze toch nergens liever woont dan in de Achterhoek. Na haar werk in de drukwerk-branche wist ze het zeker; ze wilde een eigen boek schrijven. ‘Op kop door de Achterhoek’ is het resultaat. En dit was zo’n gaaf project, dat ze besloot er online meer door te gaan en deze keer mét partner. De samenwerking met Jorieke was gevonden op Jantiens Achterhoek.

Jorieke zorgt hierbij voor prachtige foto’s, de vormgeving en het hele visuele plaatje. Ze deed de Vakopleiding Fotografie en werkt al jaren als bedrijfsfotograaf. Het afgelopen jaar heeft ze zich steeds meer ontwikkelt en verdiept in het schieten van echte sfeerbeelden en dat zie je terug op onze website! Daarnaast is ze superhandig met vormgeving en webdesign, wat heel goed van pas komt op Jantiens Achterhoek.

Tip ons!

Samen zijn we een super sterk team. We hebben alles in huis om de Achterhoek nóg meer op de kaart te zetten, al kan een beetje hulp natuurlijk geen kwaad. Dus weet jij nog een leuke, bijzondere plek, tip ons dan even via info@jantiensachterhoek.com óf laat mensen weten van ons bestaan. Zo maken we samen de mooie plekjes in de Achterhoek nog beter zichtbaar.

Voor jou crossen we de hele Achterhoek door!

Weerkomm’n in de Achterhoek én op Jantiens Achterhoek!

Jorieke & Jantien

Samenwerken met ons?