Disclaimer 2017-06-07T21:04:28+02:00

Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op de website van jantiensachterhoek.com. Deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld, maar het kan voorkomen dat gepubliceerde artikelen onvolledig zijn of onjuistheden bevatten. De inhoud van deze website is aan verandering onderhevig en kan op elk moment worden gewijzigd zonder enige vorm van aankondiging. Jantiensachterhoek is niet verantwoordelijk voor de websites waarnaar gelinkt of verwezen wordt. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Video’s, foto’s en teksten mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen, gekopieerd of aangepast. Wil je bepaalde inhoud gebruiken, vraag dan altijd om toestemming. Neem contact op met info@jantiensachterhoek.com, want op de inhoud van deze website berust copyright.

Op jantiensachterhoek.com staan reviews over bedrijven, uitjes en bijzondere plekken. Jantientsachterhoek.com bepaalt zelf welke informatie wel of niet geplaatst wordt. Staat zij ergens niet achter dan wordt daar niet over geschreven. Als het om een advertentie gaat dan wordt dit als dusdanig kenbaar gemaakt.